Еколого-літературна світлиця

2024-03-15

/Files/images/433843719_382149481331663_9155355838649381862_n.jpg"Летять понад вічність лелеки, крізь наші тривоги й роки"

Саме на такому заході побували учні 9 класу разом із класним керівником Павлюк Г.О. , а також деякі учні з 8 класу.
Захід відбувся у Золочівській міській бібліотеці . Незвичне свято організовано сектором обслуговування бібліотеки спільно з працівниками НПП "Північне Поділля". Провідні фахівці з екологічної освіти Т. Тишко, Н. Шушкевич, Н. Янковська М. Єргуньова підготували чудову презентацію про лелек, демонстрували відеоролики, розповідали цікаві факти із життя цих птахів. Надія Шушкевич продекламувала вірш Дмитра Павличка " Ходить бузько по мочарах"
Провідний фахівець з рекреації Христина Грицай запрошувала учнів відвідати мальовничі місця у мандрівках, які організовує НПП "Північне Поділля". Про численні легенди, казки, повір'я,що дійшли до нас розповіла бібліотекар Христина Кричковська. Провідний бібліотекар сектору обслуговування бібліотеки Інна Джегур ознайомила учнів з книжковою виставкою "Лелеки прилетіли рано - до миру" та з виданнями про птахів, які знаходяться в книгозбірні.
А родзинкою заходу була майстерка по виготовленню патріотичного лелеки із шпагату, який проводили фахівці з НПП "Північне Поділля".
Було цікаво, пізнавально, креативно. Щиро вдячні за такий чудовий захід .працівникам бібліотеки і фахівцям з екологічної освіти НПП " Північне Поділля".
Кiлькiсть переглядiв: 37

Коментарi