Патріотичне виховання

2016-10-12

Напередодні Дня захисника України в Золочівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 було проведено ряд заходів патріотичного спрямування. Одним із заходів, що відбувся – це зустріч учнів 7-11 класів із військовими Національної гвардії України, які демонстрували відеофільми про історію нацгвардії, озброєння армії на сучасному етапі її розвитку. Військові розповіли, з яким озброєнням наша армія розпочинала антитерористичну операцію, про сучасний стан армії. Бійці Національної гвардії демонстрували наочно рушниці та бронежилети, якими користуються військові. Наприкінці учні мали можливість приміряти бронежилети та відчути багаж бійця у бою.

Також учні 6-А класу Степова Аліна, Манчук Андріана, Старосельська Христина, Рісна Анастасія та Наливайко Діана разом із заступником директора з виховної роботи Лісною М.Я. впорядкували могилу полеглого в зоні АТО Стецька Ігоря, запалили свічу пам’яті та поклали квіти герою, пом’янули його у своїх молитвах.

Учителі та класні керівники провели «Уроки пам’яті», виховні години «Герої не вмирають» та бесіди, приурочені патріотичному вихованню.

Заступник директор з виховної роботи Лісна М.Я.

Кiлькiсть переглядiв: 153

Коментарi